TOAMNA BOBOCILOR: Grupul Scolar de Industrie Usoara si-a ales cea mai frumoasa eleva!

TOAMNA BOBOCILOR: Grupul Scolar de Industrie Usoara si-a ales cea mai frumoasa eleva!
Muzica, dans, buna dispozitie si mult umor! Acestea au fost ingredientele unei seri spectaculoase pentru elevii Grupului Scolar de Industrie Usoara Botosani, care si-au aplaudat cei mai frumosi colegi participanti la "Toamna Bobocilor"!

Spectacolul Grupului Scolar de Industrie Usoara de miercuri, 3 noiembrie 2010, va putea fi urmarit pe Live.Botosani.Ro joi seara, de la ora 18.00. 

Joi, in sala Casei de Cultura a Sindicatelor are loc un nou spectacol "Toamna Bobocilor", fiind randul elevilor de la Liceul de Arta "Stefan Luchian" sa isi aleaga reprezentanta pentru finala din 17 noiembrie!



Stiri Botosani va prezinta o Galerie Foto a spectacolului "Toamna Bobocilor" - Grupul Scolar de Industrie Usoara Botosani!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
85

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
211

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
153

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...