"Zilele filmului românesc" la Cinema Unirea Botoşani - VIDEO

"Zilele filmului românesc" la Cinema Unirea Botoşani - VIDEO

 VINERI, ora 17.00: Autobiografia lui Nicolae Ceau?escu  

Municipiul Botoşani a fost inclus alături de alte cinci oraşe din ţară în cadrul evenimentului "Zilele filmului românesc", organizat de Voodoo Films şi Media Image Factory, în parteneriat cu primăriile oraşelor gazdă, în  perioada 5-28 noiembrie.

La Botoşani va fi dat startul manifestării în cadrul căreia cinefilii botoşănenii vor avea ocazia de a urmări cele mai noi producţii româneşti. 

În liceele botoşănene, prin bunăvoinţa RomâniaFilm, au fost distribuite o serie de bilete pe care elevii le pot achiziţiona pe sistemul "2 pe un bilet", astfel că un elev va plăti doar jumătate din valoarea unui bilet. Biletele subvenţionate au fost distribuite în şcoli şi se pot găsi la secretariatele unităţilor de învăţâmânt.

Programul filmelor care vor rula în perioada 5-7 noiembrie când evenimentul se va desfăşura la Botoşani este următorul:

BOTOŞANI  5 – 6 - 7 noiembrie
Cinema Unirea (RF)  - preţ bilet: 4 lei

Vineri  5 noiembrie
17.00 – Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu
20.00 – Occident 

Sămbătă 6 noiembrie
18.00 – Boogie 
20.00 – Francesca
 
Duminică 7 noiembrie
18.00 – Amintiri din Epoca de Aur  1 – Tovaraşi, frumoasă este viaţa!
20.00 – Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste în timpul liber

Evenimentul Zilele Filmului Românesc îşi propune să reînvie ideea spectacolului de cinema ca eveniment - mai cu seama în acele oraşe unde fie nu mai există sală de cinematograf, fie obiceiul de a vedea filme pe ecran mare s-a pierdut. Mersul la cinema presupune socializare, schimb de opinii, interacţiune - iar ZFR va permite spectatorilor să vadă filme recent premiate şi să se întâlnească cu regizori sau actori.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
28

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
36

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
290

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...