Tineri violonisti pe scena Filarmonicii Botosani!

Tineri violonisti pe scena Filarmonicii Botosani!

 FLORIN IONESCU-GALATI  

Vineri, de la ora 18.30, Filarmonica Botosani va invita la concertul simfonic saptamanal, dirijat de Mihail Secikin. Solisti invitati, violonistii Florin Ionescu-Galati si Raluca Michnea.

În program:
A. Vivaldi: Concertul pentru două viori şi orchestră în la minor op. 3, nr. 8, RV 522
J. S. Bach: Concertul pentru două viori şi orchestră în re minor
M. Ravel: Suita Ma mere loye
S. Prokofiev: Simfonia clasică

FLORIN IONESCU-GALAŢI s-a născut la Bucureşti, în data de 19 aprilie 1970. A început studiul viorii în familie cu tatăl său, violonistul şi dirijorul Ilarion Ionescu-Galaţi, continuându-l apoi la Şcoala de Muzică din Braşov cu prof. Radu Hamzea şi la Universitatea de Muzică din Bucureşti cu binecunoscutul maestru Ştefan Gheorghiu. Din anul 1993, Forin Ionescu-Galaţi este solist permanent al Filarmonicii Gheorghe Dima din Braşov. Desfăşoară şi o importantă activitate pedagogică.

RALUCA MICHNEA. S-a născut la data de 17 aprilie 1996. Este elevă în clasa a VII-a, la Şcoala de Muzică din Sighetu Marmaţiei,  şi studiază vioara de la vârsta de şapte ani cu profesorul Alexandru Gavaller.
A  concertat ca solistă în 2008 şi 2009 alături de Cvartetul Gagliano din Braşov, condus de Maestrul Florin Ionescu-Galaţi.
În stagiunea 2008-2009 a concertat alături de Filarmonica Paul Constantinescu din Ploieşti, şi Filarmonica din Botoşani.

 

Pe 25 martie, revine pe scena Filarmonicii botosanene Orchestra de Camera "Enescu".
Solişti:
CAMELIA DODAN, flaut
VIRGIL AIRIMIŢOAIE, flaut
ANA-MARIA SOROCAN, pian

În program:
A. Vivaldi: Concertul pentru două flaute şi orchestră
J. S. Bach: Concertul în re minor pentru pian şi orchestră
A. Vivaldi: Anotimpurile - transcripţie pentru flaut şi orchestră

 

Melomanii sunt asteptati si pe 25 martie, 26 martie 2010, ora 18,30, la un concert simfonic sub bagheta dirijorului Ovidiu Balan, solista Oxana Corjos, la pian.

În program:
A. Dvorák: Uvertura Carnaval, op. 92
R. Strauss: Burlesca pentru pian şi orchestră
R. Schumann: Simfonia a III-a, în mi bemol major - Renana
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
106

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
73

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
93

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...