Teatrul „Vasilache” prezintă spectacolul „Luceafărul”, IN MEMORIAM Ion Caramitru

Teatrul „Vasilache” prezintă spectacolul „Luceafărul”, IN MEMORIAM Ion Caramitru

Teatrul pentru Copii și Tineret ,,Vasilache" din Botoșani prezintă, miercuri, 18 mai 2022, de la ora 18:00 spectacolului „Luceafărul”, de Mihai Eminescu, în regia lui Ion Sapdaru.

Scenografia este semnată de Gelu Rîşca, video design-ul este realizat Silviu Apostol, iar coregrafia este compusă de Victoria Bucun. Spectacolul este In memoriam Ion Caramitru.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Oana Asofiei, Pavel Petraşi, Andrei Bordianu, Ana Apetrei, Anamaria Chelaru, Adelina Cojocariu, Renata Voloşcu, Andrei Iurescu și Cosmin Tanasă. Voce Ion Caramitru, înregistrare Radio România.

Spectacolul va fi prezentat în cadrul Studioului de Teatru pentru Tineret al Teatrului „Vasilache”.

Regizorul Ion Sapdaru invităm iubitorii de artă teatrală și tinerii, care vor să vadă o altă față a poemului  să vizioneze „celebra poezie „Luceafărul” într-o interpretare coregrafică, muzicală, actoricească, însoţită de geniala voce a marelui Ion Caramitru”.

Spectacolul este recomandat tinerilor cu vârsta peste 13 ani. Preţul unui bilet este de 15 lei pentru elevi şi studenți, iar pentru adulți de 20 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Accident produs pe fondul alcoolului din sânge

Luni, 4 Iulie 2022
383

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi au fost sesizați prin apel 112, în cursul zilei de duminică, de producerea unui accident rutier pe Drumul Județean DJ 292, în loca...

Bărbat prins drogat la volanul unei mașini neînmatriculate, după ce a încercat să fugă de polițiști

Luni, 4 Iulie 2022
275

La data de 2 iulie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier în timp ce se aflau pe Calea Națională, acționând în cadrul raziei organizată pentru prevenirea accidentelor ruti...

Tânăr prins cu droguri într-un local din Botoșani

Luni, 4 Iulie 2022
728

În cursul zilei de sâmbătă, în incinta unui local public de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Botoșani, câinele polițist din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră di...