Teatrul „Vasilache”, prezent la Festivalul Internațional „Caravana Poveștilor” cu spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn”

Teatrul „Vasilache”, prezent la Festivalul Internațional „Caravana Poveștilor” cu spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” își face, din nou, prezența la un festival internațional, după ce recent s-au întors de la Festivalul Internațional „Zilele Teatrului Matei Vișiniec”. Acolo au participat cu spectacolele „Capra cu trei iezi” și „Rămășagul lui Păcală”, din zilele de 28 și 29 mai.

Astfel, Teatrul „Vasilache” va participa la cea de a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii – Arlechino, intitulat „Caravana poveștilor”. Festivalul va avea loc în perioada 30 mai – 1 iunie, unde teatrul botoșănean va prezenta spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn” de Matei Vișiniec.

Spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn” a fost prezentat astăzi, 31 mai 2022, cu începere de la ora 17:30, în sala Reduta din Brașov. Muzica este compusă de către Alexandru Neș, iar din distribuția spectacolului fac parte actorii Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petrași, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă și Andrei Bordianu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
794

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1302

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
517

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...