ASTĂZI: Teatrul "Victor Ion Popa" Bârlad aduce la Botoșani "Valsul câinelui" - FOTO

ASTĂZI: Teatrul "Victor Ion Popa" Bârlad aduce la Botoșani "Valsul câinelui" - FOTO

Miercuri, 11 octombrie, ora 19.00, în cadrul Zilelor Teatrului "Mihai Eminescu" Botoșani, publicul este invitat să vizioneze reprezentația Teatrului "Victor Ion Popa" Bârlad, "Valsul câinelui", de Al. Mardani și Al.Tarasul.

Distribuția:
Nadejda - Petronela Ene
Vera - Ramona Părpăliță Ananie
Serghei Petrovici - Sorin Ghiorghe
Nikolay - Alex Savu
Liubov Nikolaevna - Cătălina Rusu
Crainicul televiziunii - Lily Popa Alexiu
Evgheniy Petrovici Razdaybeda - Marcel Anghel
și
Lucian Arhire

Scenografia: Sandu Maftei
Regia: Cristian Gheorghe

Un câine. Imaginar sau real. Oameni.Vulnerabili sau plini de putere. Dorinţe. Pure sau nocive. Răzbunare. Meschină sau frizând apocalipsul. Gânduri. Pozitive sau întunecate. Lacrimi. Adevărate sau teatrale, inutile sau având calitatea de a schimba ceva. Agonie, goană nebună, ură, lipsă de scrupule, agitaţie continuă, soluţii extreme, într-un război al iluziei că fiecare dintre actanţii poveştii este, de fapt, unic moştenitor al unei averi imense, care devine raţiune de a fi, demolând astfel umanitatea, strivind moralitatea, sufocând sentimentele. Înfruntare pe viaţă şi pe moarte în jurul unui seif care, cu siguranţă, ascunde mult doritul testament - cel dăruitor de putere supremă celui ce va ajunge să intre în posesia giganticei sume de bani conţinuta în el.

Până la urmă, un joc care scoate la iveală adevărata faţă a unor oameni pentru care a avea cât mai mult este unic scop, joc care face să se topească măştile reliefând snobism, răutate, reducţie umană, într-o mecanică urată ce are ca finalitate extincţia.
(Cristian Gheorghe - regizor)

PREȚ BILET - 20 lei, biletele se găsesc:
- la Casa Tineretului Botoșani, din B-dul Mihai Eminescu nr. 48,
Informații: tel. 0231 512184 și 0231 513948
Program 10.00 - 12.00 și 16.00 - 18.00, de marți până duminică inclusiv. Luni închis.
- La intrare în Sala de spectacole (Casa Tineretului Botoșani), înaintea fiecărei reprezentații, în limita locurilor disponibile.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
14

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
54

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
262

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...