Szobi Cseh a murit. Celebrul cascador a fost rapus de cancer! VIDEO

Szobi Cseh a murit. Celebrul cascador a fost rapus de cancer! VIDEO
Celebrul cascador Szobi Cseh a murit vineri dimineata, dupa o grea suferinta. Cseh suferea de cancer osos, iar ultimii ani din viata au fost pentru el un calvar.

In luna mai a acestui an, cascadorul a fost diagnosticat pentru a treia oara cu cancer, insa nici atunci nu si-a pierdut speranta si a crezut pana in ultima clipa ca se va vindeca.

In ultima perioada, Szobi Cseh se deplasa cu greu, iar gandul ca a ajuns in carje il demoraliza complet, scrie Click.

In vara anului 2012, Szoby Cseh a fost depistat cu mielom multiplu si o tumoare la coloana vertebrala, respectiv o forma de cancer rara care ii macina sistemul osos si provoaca dureri cumplite.

Activitatea profesionala

In 1967, Cseh a alcatuit prima echipa de cascadori profesionisti din Romania si a contribuit substantial la crearea unui domeniu practic inexistent in Romania pana atunci si la "perioada de aur" a filmului romanesc de actiune in context mondial.

De la debutul sau, Szabi Cseh a colaborat la realizarea a peste 150 de filme artistice de lungmetraj sau TV, dintre care 25 de productii straine si coproductii (Germania, Franta, SUA etc), realizand conceptia si regia secventelor de actiune-lupte, conceperea si/sau executia cascadelor, coordonarea cascadorilor, interpretarea unor roluri memorabile de film.

Dupa revolutie a avut aparitii rare in filme, acuzand coruptia si onorariile prea modeste platite cascadorilor.
 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
750

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
155

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...