Sustine artistii botosaneni: VOTEAZA Trupa ZARI! - VIDEO

Sustine artistii botosaneni: VOTEAZA Trupa ZARI! - VIDEO
Participa la Festivalul Folklung si au nevoie de sprijinul Botosaniului, avand in vedere ca sunt singurii reprezentanti ai judetului! Trupa Zari a luat fiinta in luna octombrie a anului 2010, din ea facand parte Ioana Pinzariu (Pasiuni pe Corzi) si Leonard Lutia.

Deocamdata au participat la un singur festival in aceasta formula, unde au obtinut premiul special al juriului, si anume Festivalul "Chitara Dunarii" de la Calarasi. Tinerii artisti sustin concerte in fiecare saptamana in Smart Pub, unde imbina folkul cu piese din folclor, dar si cu piese rock.

Leonard Lutia este elev al Seminarului Teologic din Botosani, este pasionat de desen si pictura. "Pot spune ca talentul il ajuta atat in artele vizuale, cat si in muzica: are o voce foarte frumoasa de tenor, este autodidact in domeniul chitarii, iar desenele sale te aduc intr-o lume demna de cele mai frumoase romane", spune despre colegul sau de trupa Ioana Pinzariu.

Ioana Pinzariu este eleva in clasa a XI-a la Liceul de Arta "Stefan Luchian", sectia instrumentist-Percutie. In cei 18 ani de viata, a invatat sa cante la pian, chitara, instrumente de percutie, voce. Este pasionata de lectura, parapsihologie, poezie, alchimie, dans, astrologie, dar este preocupata si de ingrijirea animalelor.
 
Au, momentan, 3 compozitii proprii:
"Nu-i bine", versuri Sorin Poclitaru
"Ce frumoasa esti", versuri Adrian Paunescu
"Mai stai", versuri Sorin Poclitaru

Au nevoie acum de sprijinul publicului botosanean la preselectia Festivalului Folklung.
Puteti vota piesa aici: foreverfolk.com: Voteaza piesele inscrise la preselectia festivalului Folklung!

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
14

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
52

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
52

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...