Surprize si colinde la prima editie a Targului ONG-urilor

Surprize si colinde la prima editie a Targului ONG-urilor
Miercuri, incepand cu ora 10.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor s-a desfasurat prima editie a Targului ONG-urilor. La eveniment au participat 14 organizatii nonguvernamentale, care si-au prezentat activitatea in fata botosanenilor prezenti.

La standuri, participantii au putut afla informatii cu privire la activitea desfasurata de fiecare dintre organizatii, existand si posibilitatea de achizitionare a produselor create manual de membrii ONG-urilor. Banii stransi din vanzarea produselor vor fi folositi in scopuri caritabile. Toti copiii prezenti la Casa de Cultura a Sindicatelor au fost intampinati cu o surpriza, fiind pictati pe fata de cativa voluntari. In plus, participantii au putut asculta colinde si au asistat la un spectacol de trucuri de magie. Toate cele 14 organizatii participante la Targul ONG isi desfasoara activitatea in judetul Botosani.



"Asociatia noastra ofera sprijin adultilor cu probleme psihice. La noi au ocazia sa invete lucruri care noua ni se par banale, cum ar fi sa manance cu tacamurile", a precizat reprezentanta Agents Of Change Podriga.

La Targul ONG nu au fost prezente doar fundatii care se ocupa de copii sau adultii cu probleme, ci si asociatii culturale, care au tinut sa-si promoveze activitatea. La eveniment au participat 14 organizaţii non-guvernamentale din Botoşani, si anume: Fundaţia Estuar – Filiala Botoşani, Asociaţia B-RIGHT MEDIA, Asociaţia "Ne Trebuie Speranţă", Asociaţia Special Additions, Asociaţia Culturală "Vis de Artist", Asociaţia pentru copii "Il Girotondo", Fundaţia "Hand of Help" Botoşani, Asociaţia Tereza, "Agents of Change" Podriga, Centrul Europe Direct Botoşani, Asociaţia Culturală Enescu, Crucea Roşie – Filiala Botoşani, Asociaţia Pro Botoşani şi Fundaţia Star of Hope România – punct de lucru Botoșani.

Partenerii instituționali ai evenimentului sunt Instituția Prefectului – Județul Botoșani, Consiliul Județean şi Primăria Muncipiului Botoșani.

Evenimentul a fost transmis live pe Internet, pe portalul www.live.botosani.ro, unde este disponibila si inregistrarea.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
20

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...

Blocada polițiștilor a lăsat 7 șoferi fără permis în trei localități din Botoșani!

astăzi, 18:02
57

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale în cadrul planului de activitate Blocada, acționând în sistem integrat  împreună...

ANAF a publicat ghidul RO e-Transport: amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor!

astăzi, 17:20
57

Prin implementarea sistemului RO e-Transport, principalul obiectiv al ANAF este de a reduce decalajul fiscal de TVA, prin monitorizarea în timp real a mișcărilor de mărfuri pe drumurile nați...