Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe” închide stagiunea din acest an a Teatrului „Vasilache”

Stagiunea 2022 – 2023 a Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” se încheie cu spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”.

Astfel, părinții alături de copii sunt așteptați la instituția de cultură sâmbătă, de la ora 11:00, dar și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe” este o spectacol adaptat după povestea lui Ion Creangă, dramatizarea scenică, adaptarea și regia fiind semnate de Valentin Dobrescu. Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu și muzica este compusă de Mihaela Doina Macovei Moraru.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Marius Rusu, Alin Gheorghiu, Renata Voloșcu, Andrei Bordianu, Oana Asofiei și Pavel Petrași.

„A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă şi simplă povestea, dar povestită de urmaşul ursului păcălit, are cu totul altă savoare. Veniţi alături de el şi vă veţi distra pe cinste!”, transmite Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, prezentat în anul 2012 la Festivalul Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj–Napoca a fost distins cu premiul pentru mânuire acordat d-nei Aurica Dobrescu pentru personajul „vulpea”.

Acesta este recomandat preșcolarilor și școlarilor mici. Prețul unui bilet este de 15 lei și pot fi cumpărate de la sediul instituției, de marți până vineri, între orele 10:30 și 12:30, dar și în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Mesaj către diriginții elevilor și rolul pe care îl au în parcursul educațional. Bogdan Suruciuc: „Sunt situații de excepție în care consilierea nu are loc” (video)

astăzi, 13:08

În cadrul ședinței cu directorii și directorii adjuncți, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, le-a transmis colegilor s...

Ponturi de la doi elevi din Botoșani pentru tinerii care vor să devină jandarmi. „Îi sfătuiesc să acorde o atenție sporită pregătirii fizice” (foto, video)

astăzi, 12:50

Până pe data de 6 octombrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) din Botoşani desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituțiile de &ici...

Urs în preajma unui oraș din Botoșani, autorități în alertă! Marius Havriș: „Am solicitat informarea populației” (video)

astăzi, 10:16

Toate autoritățile abilitate au fost înștiințate pentru a informa populația din zona respectivă.  „Colegii noștri sunt în alertă” Joi după-amiază, pădurar...