Spectacolul programat inițial de Teatrul „Vasilache” a fost înlocuit cu „Ursul păcălit de vulpe”

Spectacolul „Tom Degețel”, programat la finalul acestei săptămâni de Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” a fost înlocuit cu „Ursul păcălit de vulpe”, din cauza unor defecțiuni tehnice.

Cetățenii sunt astfel invitați la deschiderea stagiunii teatrale în zilele de joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00 și duminică, de la orele 11:00 și 12:30, la spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, după Ion Creangă.

Dramatizarea scenică şi adaptarea sunt semnate de Valentin Dobrescu, regia tot de Valentin Dobrescu, scenografia de Mihai Pastramagiu și muzica de Mihaela-Doina Macovei-Moraru.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Florin Iftode, Marius Rusu, Renata Voloșcu, Andrei Bordianu, Oana Asofiei şi Pavel Petraşi

„A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă şi simplă  povestea, dar povestită de urmaşul ursului păcălit, are cu totul altă savoare. Veniţi alături de el şi vă veţi distra pe cinste!” , spune Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, prezentat în anul 2012 la Festivalul Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi “Puck” din Cluj–Napoca a fost distins cu    Premiul pentru mânuire acordat d-nei Aurica Dobrescu pentru personajul „vulpea”.

Acesta este recomandat preșcolarilor și școlarilor mici. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pacienții care nu vor mai sta pe o listă de așteptare, anunțul șefei CAS Botoșani! „Au fost foarte multe controverse” (video)

astăzi, 12:13

Alina Mustiață, directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) din Botoșani, anunță faptul că a fost pus în aplicare din acest an Planul Național de Cancer. În cadrul acestui pl...

Botoșaniul are o nouă stație de monitorizare a calității aerului! (video)

astăzi, 11:00

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural aferentă lunii septembrie, Daniela Mihalache din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Botoșani a anunțat faptul că municipiul Botoșa...

Noul prefect de Botoșani despre șeful IPJ: „Nu am niciun motiv să îi cer demisia” (video)

Thursday, 26 September 2024

Dan Nechifor, trimisul Guvernului în teritoriu, a fost întrebat ce părere are despre colaborarea cu șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, cms. șef Tudor Cost&...