Spectacol pentru preșcolari și școlari la Teatrul „Vasilache”

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începere spectacolului.

 

Spectacol pentru preșcolari și școlari la Teatrul „Vasilache”

În acest final de săptămână, botoșănenii sunt așteptați la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” să vizioneze spectacolul „Tigrișorul Pietrek”, după H. Januszewska și adaptat de Maria Baciu.

Spectacolul va fi pus în scenă joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00 și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

Regia artistică îi aparține lui Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, muzica este asigurată„ de Constantin Panaite.                     

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Andrei Iurescu, Ioana Buta, Ana Apetrei, Adelina Cojocariu și Pavel Petraşi.

„Puiul de tigru este un fricos! De aceea a fost pedepsit de Regele Tigrilor şi alungat din junglă. Tigrişorul Pietrek îşi pierde dunguliţele, iar ca să şi le recapete trebuie să dovedească un act de curaj! Vă invităm la teatru să urmăriţi călătoria Tigrişorului Pietrek, aventurile prin care trece şi lecţia de viaţă pe care o primeşte”, a precizat regizorul spectacolului.

Spectacolul se adresează preşcolarilor şi şcolarilor. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona on line https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.html sau accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (291)

astăzi, 09:00
1

Pe Rodica Zafiu, autoarea volumului „101 cuvinte argotice” (ediţia a II-a,  Editura „Humanitas”, Bucureşti, 2023),  o citesc săptămână de săptămân...

Un muncitor din Botoșani a murit în timp ce dirija traficul pe șantierul unui drum aflat în lucru!

astăzi, 08:40
171

Un angajat al unei firme din Suceava a murit, vineri la amiază, în timp ce se afla pe șantierul drumului axial Dolhasca – Suceava.Bărbatul, dintr-o comună din județul Botoșani, &...

Trofeul Festivalului „Mărțișor dorohoian” merge la Iași, au concurat și două eleve din județul Botoșani! (foto)

astăzi, 08:16
89

În perioada 29 februarie - 1 martie 2024, municipiul Dorohoi a fost gazda unui Festival de renume național și cu veche tradiție deja, aflându-se la a 40-a ediție. Este vorba de Festiva...