Spectacol anulat la Teatrul „Vasilache”. În loc de „Capra cu trei iezi” se va juca spectacolul „Povestea peștișorului de aur”

Conducerea Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani a anunțat că spectacolul „Capra cu trei iezi”, care ar fi trebuit să fie pe 12 și 13 martie, a fost anulat, din cauza îmbolnăvirii unui actor.

În locul acestei povești, în acest final de săptămână, actorii Teatrului „Vasilache” vor pune în scenă spectacolul „Povestea peștișorului de aur”, după Aleksandr Sergheevici Pușkin.

Regia artistică, dramatizare și adaptare scenică este semnată de Marius Rogojinschi. Scenografia și costumele sunt realizate de Mihai Pastramagiu

Spectacolul poate fi vizionat sâmbătă, 12 martie 2022, de la ora 11:00 și duminică, 13 martie 2022, de la orele 10:30 și 12:30.

Din distribuție fac parte actorii Cosmin Tanasă, Adelina Cojocariu, Pavel Petraşi și Oana Asofiei.

„Un pescar trăia împreună cu soția sa la marginea unui lac. Sinceri sa fim pescarul nu prea avea noroc la pescuit, iar din cauza asta şi a sărăciei în care trăiau, nevasta lui era mereu nemulțumită şi-i făcea viața un chin. Bietul pescar era disperat. Dar într-o zi îi veni şi lui norocul: prinse un pește fermecat care putea îndeplini oricare trei dorințe ar fi fost ele. Era peștișorul de aur. Milos, la rugămintea peștișorului de a-i da drumul înapoi în apă, pescarul îi îndeplini dorința şi-l eliberă. Drept recunoștință peștișorul îi promise că-i va îndeplini trei dorințe. Aflând soția pescarului de norocul ce dădu peste ei, îşi puse soțul să-i ceară peștișorului de aur să-i îndeplinească doar pentru ea cele trei dorințe până când ajunse să trăiască într-un palat fiind regină, iar pe bietul pescar îl alungă în lumea largă, singur şi întristat”

Cum vor îndrepta peștișorul de aur şi pescarul toate nedreptățile afurisitei de soții veți afla urmărind în această săptămână spectacolul „Povestea peștișorului de aur” de Aleksandr Sergheevici Pușkin.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Bugetul local al municipiului Botoșani a fost modificat, de unde se iau bani și ce instituții primesc majorări! (foto)

Tuesday, 1 October 2024

În ședința ordinară de luni, 30 septembrie, consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului local al municipiului, a bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integ...

Gata concursul pentru postul de manager la „Mavromati”: Corneliu Prepeliță, director cu acte în regulă!

Tuesday, 1 October 2024

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al unității sanitare. Luni la amiaz...

Școlile din Botoșani unde elevii se vor întoarce mai repede în bănci, după renovare. „Nu mai pot invoca acest argument folosit și ca o scuză” (video)

Tuesday, 1 October 2024

În ședința ordinară aferentă lunii septembrie, Eugen Țurcanu, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, i-a solicitat primarului Cosmin Andrei...