Slujba pentru scolari la Biserica Vovidenia!

Slujba pentru scolari la Biserica Vovidenia!
Copiii care se afla in fata unui nou an scolar sunt asteptati duminica la Biserica Vovidenia, din Botosani, unde preotii se vor ruga in mod special pentru scolari, profesori, dar si pentru parintii care vor avea dificila misiune de a-si indruma copiii spre un viitor sigur.

In anii trecuti, multe unitati scolare invitau preoti care sustineau, in curtea scolii, scurte slujbe religioase de binecuvantare. In conditiile in care, anul acesta, ministrul Educatiei a recomandat ca elevii sa stea cat mai putin in curtea scolii si programul sa fie continuat in clasa, cu program normal, initiativa Bisericii Vovidenia este binevenita.

"Noi ne rugam mereu pentru scolari, dar duminica ne-am dori sa fie si ei alaturi de noi, in biserica", a spus parintele Gheorghe Viziteu, de la Biserica Vovidenia Botosani.

"Sa ne gandim ca nu numai copiii incep scoala, ci si noi, cei mari. Am inceput la 1 septembrie un nou an bisericesc. Sa incepem si noi o noua viata. Sa incepem scoala alaturi de copiii nostri", a spus si preotul paroh Partenie Apostoaie.

Copiii sunt asteptati sa participe la Sfanta Liturghie duminica dimineata, seara, de la ora 18.30, crestinii fiind asteptati la slujba Sfantului Maslu.        

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Depistat la volan fără permis de conducere, cu ajutorul aplicației eDAC!

astăzi, 15:36
22

În data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 09.10, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului...

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

astăzi, 14:57
124

Relansat în urmă cu doar câteva luni la Botoșani, fiind promovat în rândul copiilor doritori de o frumoasă aventură sportivă, jocul de rugby devine o frumoasă lecție des...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur: Concluziile etapei de consultare publică!

astăzi, 14:26
133

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat în urmă cu ceva timp o consultare public...