Și actorii de la Teatrul „Vasilache” s-au alăturat Campaniei umanitare „Artiști români pentru artiști ucraineni”

Și actorii de la Teatrul „Vasilache” s-au alăturat Campaniei umanitare „Artiști români pentru artiști ucraineni”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” va prezenta, în cadrul Campaniei umanitare „Artiști români pentru artiști ucraineni”, spectacolul „Frumoasa și Bestia”, pe 11 iunie, de la ora 11:00.

Teatrul „Vasilache”, în calitate de partener al Asociației UNITER, dorește să dedice Campaniei „Artiști români pentru artiști ucraineni” încasările din spectacolul „Frumoasa şi Bestia” în Fondul „Artiști români pentru artiști ucraineni”, fond special deschis la Asociația UNITER, cont IBAN RO22RNCB0072049712860086, deschis la BCR Sector 1.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

Același spectacol va fi pus în scenă și în zilele de joi, 9 iunie, de la ora 18:00, și duminică, 12 iunie, de la orele 11:00 și 12:30.

„Frumoasa şi Bestia“ este un spectacol de Valentin Dobrescu, după o poveste în engleză. Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, scenografia de Mihai Pastramagiu și muzica de Alin Macovei-Moraru.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Adelina Cojocariu, Andrei Iurescu, Marius Rusu, Renata Voloșcu, Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu şi Ana-Maria Apetrei.

„Mai merită povestit subiectul? Cred că nu. Este atât de cunoscut. La început a fost doar o poveste populară engleză, „Frumuşica şi monstrul”. Apoi a fost publicată de Gabrielle -Suzanne Barbot de Villeneuve pe la 1740. Este o poveste din care mari şi mici aflăm cât de puternic este cel mai frumos sentiment uman: dragostea”, a precizat Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani. Biletele sunt puse în vânzare de marți până vineri, la agenția teatrului, între orele 10:30 și 12:30, dar și în ziua şi la locul desfășurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

O femeie din Botoșani s-a pus să facă grătar în fața blocului. Aceasta a fost observată de polițiștii locali și amendată cu 800 de lei

astăzi, 20:02
19

În cursul zilei de joi, patrula mobilă din cadrul Serviciului Protecția Mediului al Poliției Locale din Botoșani, aflată în misiune de patrulare în zona de responsabilitate, a s...

Strada Spiru Haret din municipiul Dorohoi intră în proces de modernizare. A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor

astăzi, 18:59
33

Primăria Municipiului Dorohoi, prin domnul primar ing. Dorin Alexandrescu a semnat miercuri, 17 august 2022, contractul de execuție lucrări pentru proiectul „Îmbunătățirea calități...

Bugetul pentru Programul de Iluminat Public s-a consumat în 7 minute de la lansare. Președintele AFM a declarat, în vizita la Botoșani, că au fost îmbunătățite și simplificate condițiile de aplicare (video)

astăzi, 18:45
31

Astăzi, președintele Administrației Fondului pentru Mediu a fost în vizită de lucru la Botoșani, unde a participat la o dezbatere la Instituția Prefectului județului Botoșani, alături d...