Sărbătoare la Vlăsineşti! Vezi programul manifestărilor

Sărbătoare la Vlăsineşti! Vezi programul manifestărilor

 Lavinia va concerta pe 15 august la Vlasinesti  

Joi, 15 august, cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, se va desfăşura la Vlăsineşti cea de-a IX-a ediţie a Zilei Comunei Vlăsineşti.  

Manifestările vor începe la ora 11.30, când vor fi inaugurate mai multe investiţii realizate cu fonduri europene şi guvernamentale, iar de la ora 16.00, pe terenul de sport de la Baza Sportivă vor avea loc manifestări artistice.  

De la ora 16.00, Mondo Tores va oferi momente vesele şi umoritstice, iar de la 16.30 cuplurile care au împlinit  50 de ani de căsătorie vor fi premiate.  

De la ora 17.10 pe scenă va urca Ansamblul folcloric Cărdăreanca, iar de la ora 18.40 Laura Olteanu va susţine un recital de muzică populară.  

De la 19.04 pe scenă va evolua Ansamblul Hora, iar de la 19.50 va urca pe scenă cunoscutul interpret de muzică populară Alexandru Recolciuc.  

La 21.15  Silvia Semeniuc va susţine un recital de muzică populară, iar de la 22.00 va avea loc un program de muzică folk susţinut de trupa Icarus şi Marius Danalache.  

La 22.30 Cristian Pomohaci va susţine un recital extraordinar de muzică populară, la ora 23.00 va concerta Lavinia, iar seara se va încheia cu discotecă în aer liber. 

"Administraţia locală din Vlăsineşti, prin organizarea acestui eveniment, îşi arată respectul faţă de locuitorii din comună, şi cetăţenii trebuie să îmbine munca cu distracţia, lucru de care ne ocupăm noi. Acest eveniment a devenit o tradiţie şi aşteptăm să vină cât mai mulţi cetăţeni", a spus Lucian Trufin, primarul comunei Vlăsineşti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
14

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
38

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
27

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...