Regizor care a montat la Botoșani un spectacol de succes, numit secretar de stat la Ministerul Culturii!

Regizor care a montat la Botoșani un spectacol de succes, numit secretar de stat la Ministerul Culturii!

Erwin Simsensohn
romanipentruolume.ro

Decizia de numire în funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii a fost semnată de premierul Dacian Cioloș, la propunerea ministrului Culturii, Corina Șuteu. 

Regizorul Erwin Simsensohn a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Culturii, printr-o decizie a premierului Dacian Ciolos. Decizia a fost luata la propunerea ministrului Culturii si a fost publicata in Monitorul Oficial.

Simsensohn a preluat atribuţiile lui Lucian Vărşandan, care şi-a depus mandatul la începutul lunii noiembrie din motive personale, au confirmat pentru News.ro surse din Ministerul Culturii. Propunerea de numire a lui Simsensohn a fost transmisă de Ministerul Culturii pe 8 noiembrie.

Erwin Simsensohn, în vârstă de 36 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice, apoi a urmat cursurile unui master de regie de teatru la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti.

La începutul acestui an, la Teatrul "Mihai Eminescu"​ din Botoşani a montat spectacolul "Aniversarea", Jeroen van den Berg. A mai colaborat cu Teatrul "Fani Tardini"​ din Galaţi, Teatrul "Maria Filotti" din Brăila şi Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti.

Citeste si "Aniversarea" Teatrului Eminescu, un "reality-show" despre ipocrizie şi viaţa dincolo de aparenţe! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
56

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
42

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
292

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...