„Rățușca cea urâtă” vine pe scena Teatrului „Vasilache”

„Rățușca cea urâtă” vine pe scena Teatrului „Vasilache”

Botoșănenii sunt așteptați, în acest final de săptămână, la spectacolul „Rățușca cea urâtă”, pus în scenă de către actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache”.

Spectacolul, dedicat celor mici, va putea fi vizionat joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00 și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

Regia artistică este realizată de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.  

În distribuţie sunt actorii Alin Gheorghiu, Renata Voloșcu, Andrei Iurescu și Andrei Bordianu.

Sunteți așteptați să vizionaţi o poveste cunoscută şi îndrăgită de multe generaţii. Bobocul de răţuşcă este iubit la fel de mult de mama sa chiar dacă nu seamănă cu ceilalţi fraţi. Dar pentru că gâscanul, curcanul şi cocoşul nu-l primesc în curte, Răţuşca cea urâtă pleacă în lume. Cu cine se va întâlni şi cum se va descurca? Va rămâne în casa Motanului Timotei sau va muri îngheţată pe lac? Poate va fi salvată de pescar? Vizionând spectacolul puteţi afla şi trăi alături de răţuşcă emoţiile drumului ei prin viaţă.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache”  se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
828

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1330

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
539

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...