"Tom Degetel" pe scena Teatrului Vasilache. Continua concursul DESENEAZA SPECTACOLUL!

"Tom Degetel" pe scena Teatrului Vasilache. Continua concursul DESENEAZA SPECTACOLUL!

 MARIUS RUSU si DANA BUCATARU, in TOM DEGETEL  

"Tom Degeţel" îşi invită micii spectatori la Teatrul pentru Copii şi Tineret Vasilache Botoşani, duminică, de la orele 11.00 şi 12.30. Nu uitati de concursul "Deseneaza spectacolul", care va poate aduce premii si multe bucurii!

"Tom Degeţel" este un spectacol după o poveste populară engleză, realizat în regia lui Valentin Dobrescu.

"Mare minune, bărbate! Nici bine n-am gândit că dorinţa s-a şi implinit", spune nevasta pădurarului, care îşi dorea foarte mult un copil. Şi iată că la uşa casei pădurarului bate cineva.
"E mititel, dar e isteţ, e curajos şi frumuşel, este băiatul nostru drag şi-l cheamă Tom Degeţel".

Povestea năstruşnicului Tom Degeţel este palpitantă pentru copiii aflaţi în sală. Vor reuşi hoţii să scape nepedepsiţi de Împărat?

"TOM DEGEŢEL" - după o poveste populară engleză

DISTRIBUŢIA:

TOM DEGEŢEL - RAMONA HRISCU 
PĂDURARUL - MARIUS RUSU  
SOŢIA PĂDURARULUI - DANA BUCĂTARU
ZÂNA STEJARILOR - AURICA DOBRESCU
HOŢUL I - LAURENŢIU VASILACHE
HOŢUL II - CLAUDIU GĂLĂŢEANU
SOLDATUL - TUDOR ROTARU
ÎMPĂRATUL - VALENTIN LIGI

REGIA VALENTIN DOBRESCU
SCENOGRAFIA MIHAI PASTRAMAGIU
MUZICA ALIN MACOVEI
SPECTACOL CU PAPUŞI ŞI ACTORI LA VEDERE
DURATA: 50 MIN VÂRSTA PUBLICULUI: 3-10 ANI

REZERVARI BILETE: O231514353 SAU 0756084651
www.teatrulvasilache.ro
PRET BILET : 5 lei/pers.

Copiii care au vazut duminica trecuta "Clovnul" sunt invitati sa deseneze spectacolul, pentru a participa astfel la concursul organizat de Teatrul Vasilache. 

"Ediţia a II-a a Concursului Desenează spectacolul continuă până pe 1 iunie. În fiecare duminică copiii spectatori aduc desenele de la spectacolul pe care îl vizionează cu o săptămână înainte.
 Toţi copiii care aduc desenele de la spectacolul de duminica trecută, "Clovnul, vor fi răsplătiţi cu câte o invitaţie de o oră la spaţiul de joacă "Anastasia Kids" sau bonuri valorice pentru prăjituri de la "Cofetăria Mami" din incinta Kaufland sau de pe Pietonalul Unirii şi Transilvaniei. Duminica viitoare pot veni şi cei care nu au ştiut până acum de acest concurs. Desenele vor fi expuse pe holul teatrului şi vor fi postate pe internet la partenerii media", a precizat Mihaela Nistorică, director adjunct in cadrul Teatrului de Copii si Tineret Vasilache Botosani.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
8

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
38

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
73

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...