Moastele Sf. Epictet si Astion, la hramul Bisericii "Sf. Gheorghe" Botosani

Moastele Sf. Epictet si Astion, la hramul Bisericii "Sf. Gheorghe" Botosani

   arhiva

Joi debutează Zilele Oraşului Botoşani, manifestare care va continua până duminică seara! Cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, joi, la ora 18.00, va fi adusă la Biserica "Sf. M. Mc. Gheorghe" din Botoşani racla cu părticele din moaştele Sfinţilor Epictet şi Astion, de la Mănăstirea "Sfânta Treime" Ştiubieni.

Procesiunea va fi urmată de slujba Vecerniei unită cu Litia şi este organizată cu prilejul sărbătorii Sfântului M. Mc. Gheorghe.

Vineri dimineaţă va fi săvârşită Sfânta Liturghie de către un sobor de preoţi. Arhim. Ioan Harpa, exarhul zonei Botoşani, şi pr. Lucian Leonte, protopop al Protopopiatului Botoşani, vor fi delegaţii Înalt Preasfinţitului Teofan.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La două ore distanță de Botoșani se află Satul lui Moș Crăciun: Spiriduși, atelier de jucării și biroul Moșului! (Foto)

astăzi, 08:43
551

Vizitatorii lui Moș Crăciun sunt întâmpinați de spiriduși și conduși printr-un tur ghidat de 30 de minute, plin de magie și zâmbete.Satul lui Moș Crăciun se află î...

PS Ignatie, la hramul Mănăstirii Coșula: ”Omul mândru nu reușește niciodată să se stăpânească pe sine însuși, în schimb vrea să-i domine pe alții”

astăzi, 08:16
70

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 6 decembrie 2023, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitulu...

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, după concedierea doctoriței: ”Vreau să i se retragă dreptul de a mai practica medicina!”

astăzi, 07:51
421

Alexandra, mama a trei copii, a fost lăsată să se chinuiască timp de şapte ore pe patul de spital. Cu dureri insuportabile și sângerări, femeia a cerut de mai multe ori ca un medic să o ...