"Sarea in bucate", la Teatrul Vasilache Botosani

"Sarea in bucate", la Teatrul Vasilache Botosani
Duminica, 8 februarie 2015, de la orele 11:00 si 12:30, copiii sunt invitati la Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" sa vizionati spectacolul "Sarea in bucate", dupa Petre Ispirescu.

Regia este semnata de regretatul actor Mihai Costachel, scenografia ii apartine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusa de Constantin Panaite.

Din distributie fac parte actorii: Ibica Leonte, Mihaela Stempel, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Claudiu Galateanu, Marius Rusu, Cristinel Onofrei, Ioan Cristian Costachel.

Pretul unui bilet de intrare la spectacol este de 7 lei
Rezervari la telefon 0756084651 / 0231.514353

Nu uitati:
Orice persoana care doreste sa ofere o ora de spectacol unor copii sau tineri aflati in situatii dificile poate cumpara "Bilete in asteptare".

"Biletele in asteptare" pot fi achizitionate de la Agentia Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache, str. Victoriei nr. 13, Botosani.

Pentru aceasta duminica sunt disponibile 17 bilete in asteptare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
322

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
458

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
588

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...