"Punguta cu doi bani" pentru micii spectatori, la Teatrul Vasilache! - VIDEO

"Punguta cu doi bani" pentru micii spectatori, la Teatrul Vasilache! - VIDEO
Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani readuce pe scena un spectacol a carui premiera a avut loc in vara anului trecut, "Punguta cu doi bani" beneficiind de regia lui Valentin Dobrescu, dar si de o distributie care reuneste mai multe generatii de actori, de la Aurica Dobrescu la Marius Rusu si Mihaela Nistorica, pana la tanarul Laurentiu Vasilache.

"Punguta cu doi bani", dupa Ion Creanga, este programata pentru duminica, 14 februarie 2010, de la orele 11.00 si 12.30.

Actiunea spectacolului se contureaza in jurul Cocosului, el devenind un participant activ la viata stapanului sau, spectatorii acceptand, astfel, complicitatea la actiunea de recuperare a pungutei cu doi bani de la boierul hapsan!

Povestea ofera si un final fericit: Cocosul si Gaina traiesc o frumoasa poveste de dragoste!

Nu lipsesc momentele vesele, cu aluzii la aspectele sociale contemporane, iar momentele muzicale nu fac decat sa starneasca bucuria si sa furnice manutele dornice de aplauze ale micilor spectatori.

Regia artistica: Valentin Dobrescu; Scenografia: Mihai Pastramagiu; Muzica: Alin Macovei Moraru.

Distributia: Cocosul - Mihaela Nistorica, Gainusa - Mihaela Stempel, Baba - Aurica Dobrescu, Mosul, Laurentiu Vasilache, Boierul - Marius Rusu, Vizitiul - Florin Iftode.
 

 
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
104

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
445

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
169

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...