"Pacala in satul lui", pe scena Teatrului Vasilache Botosani - VIDEO

"Pacala in satul lui", pe scena Teatrului Vasilache Botosani - VIDEO
La Teatrul Vasilache este programat, duminica, un spectacol care se joacă de 6 ani in Botosani, fără însă ca publicul să epuizeze aplauzele sau hohotele de râs!

"Mulţi botoşăneni spun că ar veni la Teatrul Vasilache, dar nu au copii. Am programat  spectacolul care în vară a adus bună dispoziţie adulţilor care plimbau copiii pe Unirii, dar şi celor fără copii. Lăsaţi deoparte grijile cotidiene pentru o ora duminica aceasta şi distraţi-vă cu primarul, primăreasa, preotul şi preoteasa din satul lui Păcală", ne asigură MihaelaNistorică, director adjunct al Teatrului Vasilache Botosani.

Aşadar, duminică, 7 februarie 2010, la orele 11.00 si 12.30, la Teatrul pentru copii şi tineret "Vasilache" este programat un spectacol pentru toate vârstele. Şi cei mici, dar şi  fraţii mai mari, impreună cu părinţii sau bunicii, se vor amuza de isprăvile lui "Păcală în satul lui"... cu primarul, primăreasa, preotul şi preoteasa, dar şi cu Scaraoţchi şi dracuşorii lui. Şi totul a pornit de la o ..vaca. Vaca lui Păcală invidiată de tot satul pentru ca este cea mai mare şi cea mai frumoasă. Cine pe cine păcăleşte?
 
Realizat după poveşti populare româneşti, acest spectacol a fost apreciat cu hohote de râs şi aplauze de către botoşăneni de câte ori a fost prezentat pe Pietonalul Unirii cu diverse ocazii.

În rolul "Păcală" - actorul Valentin Ligi, "Primarul" şi "Primăreasa" - Marius Rusu şi Ramona Hriscu, "Preotul" şi "Preoteasa" - Florin Iftode şi Dana Bucătaru, "Scaraoţchi" - Tudor Rotaru, "Săteanul" - Claudiu Gălăţeanu, "Drăcuşorul" - Laurenţiu Vasilache.

Regia este semnata de Valentin Dobrescu, iar scenografia de Mihai Pastramagiu. Muzica foarte antrenantă, pe ritmuri populare,a fost compusă de Ciprian Manta.
 
Din 2004 pana acum, spectacolul se bucura de succes la public.

Rezervări – de luni până vineri -  la telefon  0756.084.651 /0231.514.353
şi la adresa de e-mail teatrulvasilache@yahoo.com
Preţul unui bilet de intrare la spectacol este 5 lei.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tradiții și obiceiuri în Ajun de Sfântul Andrei, usturoi pus la uși și busuioc sub pernă

Miercuri, 29 Noiembrie 2023
73

Există câteva tradiții și obiceiuri în Ajun de Sfântul Andrei 2023 pe care oamenii le respectă cu sfințenie, iar printre ele se numără usturoiul pus la uși, dar și pusul de ...

În acest sfârșit de săptămână, Teatrul „Mihai Eminescu” invită botoșănenii la spectacolul „La Academie” de Alexandra Felseghi

Miercuri, 29 Noiembrie 2023
144

”Sărbătorim luna cadourilor cu un cadou special pentru spectatorii noștri dragi. Fă un cadou special cuiva drag și oferă-i în dar un spectacol de teatru! La spectacolele din luna dec...

Măsurile de ordine publică stabilite de autorități pentru perioada 30 noiembrie - 3 decembrie 2023 în județul Botoșani

Miercuri, 29 Noiembrie 2023
60

În contextul zilelor libere ocazionate de Sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională a României, structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au dispus o serie de ...