"Excelenta Sa, Lectura", la Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" din Flamânzi FOTO

"Excelenta Sa, Lectura", la Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" din Flamânzi FOTO
In zilele de 3 si 4 aprilie 2013 s-a desfăşurat, la  Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" din Flamânzi, lansarea proiectului "Excelenta Sa, Lectura", aprobat în Calendarul Activităţilor Educative Interjudeţene pentru anul şcolar 2012-2013.

La aceasta activitate s-au prezentat scenete de către elevii de la clasa I, precum şi de către cei mai mari, elevii de la clasele a XI-a A şi a XI-B. Holul şcolii a fost împodobit de posterele care au prezentat simbolic legătura elevului cu lectura, realizate cu maiestrie, de elevii clasei a IX-a A.

Scopul proiectului este acela de a-l transforma pe elev într-un adevărat consumator de lectură, conştient de valoarea şi importanţa cărţii în desăvârşirea personalităţii lui, de rolul pe care-l ocupă carte în relaţionarea cu lumea din jur, cu restul universului.

Concursul - simpozion se va încheia în data de 30 aprilie, perioada în care vor putea fi trimise  lucrările, de către  elevi, cât şi de către cadrele didactice.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
96

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
240

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
163

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...