"Dr. Parnassus" la Cinema Unirea Botosani - VIDEO

"Dr. Parnassus" la Cinema Unirea Botosani - VIDEO
Cinefilii botoşăneni sunt invitaţi, începând de vineri, 30 aprilie, la Cinema Unirea, pentru a urmări filmul "Dr. Parnassus". Regia este semnată de Terry Gilliam. Christopher Plummer, Johnny Depp, Colin Farrell, Heath Ledger, Jude Law sunt actorii principali ai filmului de aventuri care va rula până pe data de 6 mai.
 
În zilele noastre, doctorul Parnassus, un bărbat care pe vremuri a câştigat un pariu cu însuşi Diavolul, are darul de a controla imaginaţia altora. După ce s-a jucat o dată cu soarta, doctorul are curajul de a-şi încerca încă o dată norocul şi tot cu forţele întunecate.

Într-o înţelegere cu misteriosul domn Nick, Parnassus obţine nemurirea, dar preţul e mare: primul său născut va fi luat de Nick în ziua aniversării a 16 ani. Timpul a trecut, iar fiica lui Parnassus, Valentina, se află acum într-un pericol de moarte, doar că doctorul are o soluţie: îl provoacă pe Nick la o întrecere pe care acesta n-o poate refuza.

O poveste fantastică, situată la limita inimaginabilului, DR. PARNASSUS te invită într-o captivantă şi explozivă cursă împotriva timpului alături de Heath Ledger, Johhny Depp, Jude Law, Colin Farrel şi Christopher Plumer.

Înfruntă-ţi imaginaţia şi acceptă noua provocare a celebrului regizor Terry Gilliam: DR. PARNASSUS, o capodoperă modernă, din 22 ianuarie în cinematografe.
 
ORE DE SPECTACOL
 
11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
166

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
172

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
252

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...