"Cavalerii felinarelor tarzii", un spectacol de exceptie pentru botosaneni! - VIDEO

"Cavalerii felinarelor tarzii", un spectacol de exceptie pentru botosaneni! - VIDEO
Casa de Cultura a Sindicatelor a reusit sa vanda doar 100 de bilete la concertul lui Tudor Gheorghe, "Cavalerii felinarelor tarzii", care va avea loc pe 24 octombrie.

Valentin Rau, directorul Casei de Cultura, exclude posibilitatea anularii concertului, fiind convins ca pana pe 24 octombrie biletele se vor vinde.

"Avand in vedere ca am amanat in trecut o serie de evenimente, oamenii stau in expectativa. Din acest motiv sunt convins ca cei mai multi dintre melomani isi vor procura biletele chiar in ziua concerului", a declarat Valentin Rau. 

In cursul aceastei saptamani, la Botosani va veni impresarul lui Tudor Gheorge, iar directorul Casei de Cultura intentioneaza sa puna in discutie eventuale reduceri din pretul biletului pentru anumite categorii cum ar fi pensionarii, elevii si studentii. Pretul unui bilet este 60 de lei, insa Valentin Rau sustine ca dupa succesul pe care l-a inregistrat spectacolul lui Tudor Gheorghe la Bucuresti, acesasta suma merita platita.

Spectacolul "Cavalerii felinarelor tarzii" cuprinde cele mai frumoase melodii din perioada interbelica, lansate de Zavaidoc si Jean Moscopol, ce vor putea fi reascultate in interpretarea maestrului Tudor Gheorghe, acompaniat de orchestra Arkadia si de violonistul Dan Bozgan, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

Spectacolul va avea loc in data de 24 octombrie 2010, ora 19:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Botosani, de unde pot fi procurate si biletele.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
45

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
45

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
300

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...