"Alternative în muzică" pe 20 mai, la Botoșani. Sunt așteptați copiii, părinții, bunicii, iubitorii de muzică și frumos!

"Alternative în muzică" pe 20 mai, la Botoșani. Sunt așteptați copiii, părinții, bunicii, iubitorii de muzică și frumos!

Asociația culturală Vis de Artist, în parteneriat cu Cercul Militar Botoșani, organizează duminică, 20 mai, manifestarea intitulată "Alternative în muzică".

Atelierul va fi susținut de prof. dr. Cătălina Constantinovici și prezintă, în mod interactiv, opțiuni de accesare a muzicii de către oricine iubește această artă. Fiind destinat persoanelor de orice vârstă, atelierul muzical este deschis copiilor, părinților, bunicilor, iubitorilor de muzică și frumos. 
Intrarea este liberă, dar accesul în sală este permis doar celor care se înscriu la atelier pentru a fi participanți activi. Pentru înscriere, doritorii sunt invitați să trimită un mesaj la adresa visdeartist@yahoo.com sau pe facebook, către pagina Vis de Artist - https://www.facebook.com/visdeartist2007/, în care să-și menționeze numele și vârsta.

Acțiunea se încadrează în proiectul "Comunică prin artă", derulat de Asociația culturală Vis de Artist din 2009, și se desfășoară în Săptămâna Națională a Voluntariatului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
1

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
17

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
56

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...