Prichindeii, așteptați și în această săptămână la Teatrul „Vasilache” la un nou spectacol

Prichindeii, așteptați și în această săptămână la Teatrul „Vasilache” la un nou spectacol

În această săptămână,  actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul la vizionarea spectacolului „Ursul păcălit de vulpe” după Ion Creangă, dramatizarea scenic și adaptare Valentin Dobrescu.

Spectacolul este recomandat preșcolarilor și școlarilor mici și poate fi urmărit după următorul program:

- joi, 9 septembrie  și vineri 10 septembrie, de la ora 18:00  

- sâmbătă 11 septembrie şi duminică 12 septembrie 2021, de la ora 11:00 

Regia este asigurată de  Valentin Dobrescu, scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu, iar de muzică se ocupă  Mihaela-Doina Macovei-Moraru.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Alin Gheorghiu, Florin Iftode, Marius Rusu, Oana Asofiei, Andrei Bordianu, Renata Voloșcu, Pavel Petrași.

 „A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă şi simplă  povestea, dar povestită de urmaşul ursului păcălit, are cu totul altă savoare.

Veniţi alături de el şi vă veţi distra pe cinste!” (Valentin Dobrescu, regizor artistic)

 Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, prezentat în anul 2012 la Festivalul  Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi “Puck” din Cluj–Napoca a fost distins cu    Premiul pentru mânuire acordat d-nei Aurica Dobrescu pentru personajul „vulpea”.

 Preţul unui bilet de intrare este 12 lei

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Spectatorul, prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol, acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

 

 

Spune-ne opinia ta