Premii importante obținute de artiști botoșăneni la Concursul „Sunetul Lunii” din București - Foto

Într-un weekend plin de pasiune și muzică, Bucureștiul a fost gazda unui eveniment-concurs captivant, care a adunat voci minunate și copii extrem de bine pregătiți din întreaga țară.

„Sunetul Lunii” a fost concursul care a strâns într-un singur loc tineri artiști talentați, iar orașul Botoșani a fost reprezentat de doi copii extraordinari, Luca Lazăr și Măriuca Stan Muraru.

Acești doi mici artiști au reușit să poziționeze micul nostru oraș pe podium, aducându-ne mândria și bucuria succesului.

”Luca Lazăr și Măriuca Stan Muraru sunt acum emblemele noastre la acest concurs de prestigiu, unde au concurat cu dăruire și determinare, fiind jurizați de artista Monica Anghel, președintele juriului, solista Dora Gaitanovici, compozitor și participantă la Eurovision România, Bogdan Pavlică, playlist manager la Radio România Actualități și Alexandru Borșan, compozitor și profesor de muzică”, a precizat Oana Pușcașu, președința Asociației ”Cheia Sol” din Botoșani.

Rezultatele impresionante obținute de acești tineri talente:

Trofeul secțiunii 12-14 ani, Muzică Internațională: Măriuca Stan Muraru

Premiul I secțiunea 12-14 ani, Muzică Românească: Luca Lazăr

Premiul al II-lea secțiunea 12-14 ani, Muzică Românească: Măriuca Stan Muraru

Premiul al II-lea secțiunea 12-14 ani, Muzică Internațională: Luca Lazăr

”Aceste premii reflectă nu doar talentul copiilor noștri, ci și angajamentul și efortul lor constant. Studioul Cheia Sol este mândru să sprijine acești tineri artiști și suntem bucuroși să vedem rezultatele uluitoare pe care le-au obținut”, a adăugat Oana Pușcașu.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

astăzi, 20:10

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

astăzi, 19:10

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

astăzi, 18:22

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...