Premiera romaneasca la Cinema Unirea Botosani! VIDEO

Premiera romaneasca la Cinema Unirea Botosani! VIDEO
Vineri, 8 noiembrie 2013, de la ora 19.00, botosanenii sunt invitati la Cinema Unirea, pentru a viziona premiera filmului "O vara foarte instabila", regia Anca Damian, cu Kim Bodnia, Ana Ularu, Jamie Sives, Diana Cavallioti.

Lungmetrajul, vorbit aproape integral în limba engleza, spune povestea lui Daniel, un scoţian care, dintr-un joc de-a ficţiunea, e prins între două femei, între dragoste şi pasiune.

Ziua foarte călduroasă şi perturbaţiile atmosferice violente din timpul nopţii marchează fundalul acestei poveşti urbane, plasată într-un oraş continental.

"Filmul este o introspecţie ironică, presărată cu umor negru, despre relaţiile moderne, sub influenţa poveştilor lui Pirandello - o poveste-în-poveste - unde personajele devin conştiente că se află într-un film. Aş spune că se află la intersecţia dintre filmul de artă şi cel de comedie… Foarte modern, foarte contemporan", mărturiseşte Anca Damian.

Filmul va rula in perioada 8 -14 noiembrie, de la orele 13 si 15.

In aceeasi perioada, cinefilii vor putea urmari si pelicula "Heli", de la ora 19.

Regia Amat Escalante, cu Armando Espitia, Andrea Vergara

Heli este personajul care călătoreşte fără bilet prin iadul de pe pământul mexican. Tânăr, dar cap de familie, încearcă să-şi ţină familia unită după ce sora lui, Estela, se îndrăgosteşte de un tânăr cadet, Beto. El se hotărăşte s-o ia de soţie şi să fugă împreună, însă are nevoie de bani. Drogurile confiscate de superiorii săi din armată şi oficial distruse i-ar putea aduce bani buni, aşa că Beto decide să le fure. Consecinţele sunt devastatoare. Într-o lume a drogurilor, a corupţiei şi a cruzimii endemice nu este tocmai uşor să supravieţuieşti. Unde este legea când ai nevoie de ea? Ocupaţi un loc în cinematografe la thriller-ul mexican Heli, faceţi-vă comozi, dar ţineţi-vă bine!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
283

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
335

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
787

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...