„Povestea regelui supărat pe clovn”, spectacol pentru botoșănenii de toate vârstele

„Povestea regelui supărat pe clovn”, spectacol pentru botoșănenii de toate vârstele

La finalul acestei săptămâni botoșănenii sunt invitați să vizioneze spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vișiniec, în regia lui Gelu Rîșca.

Piesa va fi pusă în scenă joi, de la ora 18:00, dar și sâmbătă și duminică, de la ora 11:00.

„Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vișniec, este un spectacol în regia și scenografia lui Gelu Rîşca, iar muzica este compusă de Alexandru Neș.

Din distribuție fac parte actorii Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petrași, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă și Andrei Bordianu.

„O lume întoarsă pe dos, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă hazlie și plină de învățăminte, ce se adresează copiilor și tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste și voință. Un spectacol ce se desfășoară și se dezvăluie de la un capăt la altul ca o sondare a raporturilor cu noi înșine, în mare parte, plin de aluzii la realitatea imediată”, spune regizorul artistic Gelu Rîşca.

Prețul unui bilet este de 12 lei și va fi pus în vânzare în ziua și locul desfășurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Toți spectatorii sunt rugați să respecte toate prevederile legale în vigoare privind accesul la spectacole.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
377

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
722

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
663

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...