„Povestea regelui supărat pe clovn”, spectacol pentru botoșănenii de toate vârstele

„Povestea regelui supărat pe clovn”, spectacol pentru botoșănenii de toate vârstele

La finalul acestei săptămâni botoșănenii sunt invitați să vizioneze spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vișiniec, în regia lui Gelu Rîșca.

Piesa va fi pusă în scenă joi, de la ora 18:00, dar și sâmbătă și duminică, de la ora 11:00.

„Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vișniec, este un spectacol în regia și scenografia lui Gelu Rîşca, iar muzica este compusă de Alexandru Neș.

Din distribuție fac parte actorii Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petrași, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă și Andrei Bordianu.

„O lume întoarsă pe dos, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă hazlie și plină de învățăminte, ce se adresează copiilor și tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste și voință. Un spectacol ce se desfășoară și se dezvăluie de la un capăt la altul ca o sondare a raporturilor cu noi înșine, în mare parte, plin de aluzii la realitatea imediată”, spune regizorul artistic Gelu Rîşca.

Prețul unui bilet este de 12 lei și va fi pus în vânzare în ziua și locul desfășurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Toți spectatorii sunt rugați să respecte toate prevederile legale în vigoare privind accesul la spectacole.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
350

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
971

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
155

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...