OPINII: "M-am saturat sa nu fac nimic si sa ma tot lamentez"

OPINII: "M-am saturat sa nu fac nimic si sa ma tot lamentez"
Ma deranjeaza ca trebuie sa traiesc intre oameni indiferenti intr-un oras din ce in ce mai mizer. Intre oameni necivilizati. M-am saturat sa nu fac nimic si sa ma tot lamentez.

De azi am luat in dreptul meu o hotarare: ma deranjeaza o hartie aflata exact langa cosul de gunoi? O sa ma aplec si o sa o iau sa o pun in cos.

Ma deranjeaza mucurile de tigari si dozele de Timisoreana de langa banca din spatele blocului? Azi am improvizat un cos de gunoi acolo. Sper ca cei ce beau si fumeaza acolo sa aiba unde arunca deseurile. Iar daca va disparea voi face un altul, dintr-un pet de apa plata de 5 litri, ca nu imi cad galoanele.

Ma deranjeaza ca trec de ani de zile pe langa jardinierele magazinului Romarta pline de buruieni? Voi investi 12 lei si voi cumpara rasaduri de flori, le voi uda in fiecare dimineata cand voi plimba si cainele. Un efort mic. Dar eu ma voi bucura dimineata de dimineata de florile acelea.

Si poate si altii vor vedea ca a face ceva bun si frumos nu e costisitor, dar este relaxant. Cred in puterea exemplului si cred ca asa cum apa cristalizeaza din mici puncte ici, colo, pana ajunge sa fie toata un cristal, asa se poate propaga si minimul acela de spirit civic si estetic.


Sursa: AICI

 

 

Nota: Fotografia apartine redactiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
20

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
115

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
26

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...