MIRUNA BUZĂ - Premiată de președintele Italiei, iubită de românii din străinătate! FOTO, VIDEO

MIRUNA BUZĂ - Premiată de președintele Italiei, iubită de românii din străinătate! FOTO, VIDEO
Mândri că sunt români! Asta au transmis reprezentanții comunității de români din Italia, după ce, doi ani la rând, două fete din Botoșani au obținut Trofeul la un festival internațional care se desfășoară, de mai bine de trei decenii, în Italia!

Dacă în anul 2012 cea care a triumfat pe podiumul italian a fost Oana Tăbultoc, în 2013, Miruna Buză a impresionat juriul, obținând Trofeul în finala Festivalului internațional Verdinote, din Italia, eveniment aflat la cea de a 31- ediție!
 
Adolescenta de 16 ani, membră a grupului Cheia Sol, coordonat de Oana Pușcașu, a obținut Trofeul "Nota de Aur", la categoria "Ragazzi", dar și Premiul Special "Distincția Președintelui Republicii Italiene".



Imediat dupa interpretare, ea a primit cinci note de 10, trei note de 9, o nota de 8 si una de 7 din partea juriului copiilor. 

 Miruna Buză a participat în festival cu melodia compozitorului Alberto Flavio Fulgoni, "Sorisso provisorio", care i-a propus botoșănencei această compoziție după ce ascultat-o pe Youtube și a rămas impresionat de calitățile vocale excepționale.

Miruna Buză a fost singura concurentă care a obținut două premii la acest festival.

Miruna a concurat la categoria "Ragazzi", alături de ea urcând pe scenă tinere din Italia, Suedia, Macedonia şi Bulgaria si a fost incurajata de o familie de botosaneni stabiliti de cativa ani in Battipaglia (Salerno), locul unde s-a desfasurat acesti concurs.

FOTO:

















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
213

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
202

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
293

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...