Mihai Margineanu versus botosaneanul Adrian Jacota! - VIDEO

Mihai Margineanu versus botosaneanul Adrian Jacota! - VIDEO

 ADRIAN JACOTA  

Foarte putini romani mai stiu astazi ca frumoasa melodie "Mai stii...", cantata de Mihai Margineanu, este compusa, pe versurile lui Mircea Dinescu, de botosaneanul Adrian Jacota! 

Se intampla in anii in care cantaretul cutreiera tara cu Cenaclul Flacăra. Adrian Jacota, nascut la Hudesti, judetul Botosani, a lansat inainte de 1989 "Cantec de inima albastra", care a impresionat milioane de spectatori pe scenele cenaclului.

Aceeasi piesa e acum cantata si de Mihai Margineanu, care a schimbat un pic poezia cu pricina si orchestratia originala, insa patrand linia melodica. Interesant este ca nicaieri nu se precizeaza numele celui care a compus melodia originala, si anume Adrian Jacota!

Va oferim varianta lui Adrian Jacota, iar AICI puteti asculta interpretarea lui Mihai Margineanu.
 

Vezi pe Stiri Botosani si ADRIAN JACOTA, Amintiri despre folk...
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
152

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
259

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
195

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...