Miercuri, la Muzeul Județean: Lansarea bancnotei suvenir de 0 euro ”Personalități din Botoșani”

Bancnota a fost tipărită cu aprobarea Băncii Naționale a Franței și este securizată la standardele impuse de Banca Centrală Europeană, similare bancnotelor reale.

Miercuri, la Muzeul Județean: Lansarea bancnotei suvenir de 0 euro ”Personalități din Botoșani”

Muzeul Județean Botoșani organizează miercuri, 30 august 2023, ora 13.00, lansarea bancnotei suvenir de 0 euro „Personalități din Botoșani”.

Proiectul bancnotelor de 0 euro a apărut în Franța în anul 2015 și urmărește promovarea unor branduri de interes național.

În cadrul evenimentului de la Botoșani, cei interesați vor putea vedea întreaga colecție românească (12 bancnote), prezentată de Mihai Cornaci, consilier al Societății Numismatice Române.

Manifestarea se va desfășura la sediul temporar al Muzeului de Istorie Botoșani, Piața Revoluției, nr. 7, et. 2 (clădirea CEC).
 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu devastator, proprietarul găsit carbonizat în interiorul casei! (Foto, Video)

Marţi, 5 Decembrie 2023
685

Tragedia s-a întâmplat la Costești. Flăcările au fost observate de vecini, care au sunat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor. La fața locului s-au deplasat în cel ...

Gestul impresionant făcut de trei frați din Botoșani. ”Le-am strâns mâna și i-am felicitat!” (Foto)

Marţi, 5 Decembrie 2023
469

”Dacă vii la donare, nu veni singur, mai ia pe cineva cu tine!”, a fost mesajul transmis de dr. Loredana Roșca, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină (CTS) din Botoșani.  ...

Primăria Botoșani își face propriul Palat, Cosmin Andrei a anunțat și unde va funcționa noua instituție!

Marţi, 5 Decembrie 2023
410

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a făcut anunțul către tineri în cadrul Galei Voluntarului, eveniment desfășurat marți seara în sala Teatrului pentru Copii și Tineret...