Mâine, copiii sunt așteptați la spectacolul “Povestiri de buzunar”

Mâine, copiii sunt așteptați la spectacolul “Povestiri de buzunar”

Pentru acest sfârșit de săptămână Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Botoșani a pregătit micilor spectatori spectacolul Povestiri de buzunar.

Acesta va avea loc duminică, 8 decembrie 2019, cu începere de la orele 11:00 şi 12:30, iar din distribuție fac parte actorii Florin Iftode, Aurica Dobrescu, Renata Voloșcu și Ibica Leonte. Regia artistică eset asigurată de  Valentin Dobrescu, scenografia de Mihai Pastramagiu pentru ca muzica să fie asigurată de  Constantin Panaite.

Ca de obicei, preţul unui bilet de intrare la spectacol este de 12 lei, iar dacă ați uitat să vă cumpărați bilet, puteți să vă faceţi rezervări, de luni până vineri,  la telefonul  0756084651.

Chiar și așa, locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

Pe de altă parte, păpușarii de la Botoșani au reamintit, mai ales în această perioadă a sărbătorilor că   orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
1

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
112

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
51

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...