Legenda Cetatii Neamtului in Cetatea Sucevei!

Legenda Cetatii Neamtului in Cetatea Sucevei!

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” prezintă duminică, 25 iunie 2017, de la ora 10:00, în cadrul manifestării Programul Ștefanian din calendarul acțiunilor Consiliului Județean Suceava și al Muzeului Bucovinei pe anul 2017, spectacolul "Legenda Cetăţii Neamţului". Reprezentația va avea loc în Foișorul Cetății de Scaun a Sucevei.
 
Spectacolul „Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi.

Regia artistică este semnată de Marius Rogojinschi, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar aranjamentul muzical este realizat de Constantin Panaite.
 
Din distribuţie fac parte actorii: Mihaela Ştempel, Ibica Leonte, Anamaria Chelaru, Marius Rusu, Florin Iftode, Alin Gheorghiu, Aurica Dobrescu.
 
Spectacolul este  recomandat copiilor cu vârsta între 5 şi 10 ani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
14

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
21

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
73

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...