Lansare de carte în căsuța poveștilor pictate: Anica Ciornea ne dăruiește ”Sătucul meu”

Lansarea de carte care va avea loc duminică, 24 septembrie, ora 13.00, deschide seria activităților culturale dedicate Zilei Satului Românesc.

Volumul "Sătucul meu", publicat la Editura Prospexi, Dorohoi, include versuri scrise de Anica Ciornea, care și-a găsit, de-a lungul anilor, inspirația în peisajele pline de farmec, în ciclurile naturii și în modul de viață simplu al satului în care s-a născut și a copilărit și unde trăiește acum, în căsuța poveștilor pictate.

Este un eveniment în premieră nu numai pentru satul Cotârgaci, dar și pentru comuna Roma, care aduce laolaltă autorul și cititorii, prezentatori, editura, discutând despre inspirație, scriere, publicare și întreaga poveste din spatele cărții.

”Vă invităm să vă alăturați nouă, la acest eveniment dedicat literaturii și promovării valorilor culturale locale, pentru a ne bucura împreună de momente de lectură și artistice. Vom avea exemplare ale cărții disponibile pentru a primi autografe din partea autoarei”, transmis organizatorii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...