La mulți ani! ”Mama e un înger coborât din Rai, care te păzește oricând!” (Video)

Mama înseamnă tot. Este ființa gata să ne sprijine necondiționat, cu un zâmbet sau cu o rugăciune. Mama înseamnă ”încredere, iubire și multă pasiune”.

”Mama e un înger coborât din Rai, care te păzește oricând. Chiar dacă nu e, fizic, aici, ea este mereu în sufletul tău! Nu trebuie decât să o iubim!”. Cel mai frumos vorbesc despre mame copiii. Ei simt fâlfâirea de înger, la fel cum tot ei simt cel mai dureros absența.

 

Despre mame vorbim rar, uneori în șoaptă. Suntem sfioși când trebuie să le spunem ”Te iubesc!”. Ele sunt acolo până într-o zi, când am înțeles că, orice ar fi, nu mai este loc de toate cuvintele nespuse.

Le privim scânteia din ochi la primul alăptat al pruncului. Le simțim îngrijorarea când faci primul pas, când pleci la școală, când înveți să spui primele minciunele, apoi când îți ascunzi sfios primii fiori ai dragostei. Se așază deoparte când își găsești ”alesul/aleasa” inimii. Își iubește cu patimă nepoții, o privești copilărind din nou și îți amintești de ea, cea de demult.

O observi călcând tot mai rar pe caldarâmul vieții. Își ascunde durerile, pastilele, îți zâmbește de fiecare dată când o întrebi ce o doare. Și într-o zi zâmbetul ei se face stea.

Mama este ”totul pentru mine”, spunem în fiecare zi. O fărâmă din mama suntem noi toți. Pentru că ea a avut grijă să așeze în noi bunătatea, dragostea, frumusețea, gândul bun.

La mulți ani, suflete alese!

La mulți ani tuturor Mamelor!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...

Părintele Negoiță, despre cum se face corect o pomană pentru morți. „Puțin, cu suflet și e destul!”

astăzi, 10:49

Preotul Paul Iulius Negoita a abordat semnificația pomenilor făcute pentru persoanele decedate, subliniind că acestea nu sunt destinate să „hrănească” fizic morții, ci sunt mai degr...

Iftime schimbă un titular la FC Botoșani, chiar înainte de meciul cu Rapid!

astăzi, 09:49

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a anunțat că portarul Eduard Pap (30 de ani) va fi înlocuit. În urmă cu mai puțin de o săptămână, FC Botoșani a anunțat ofici...