IPS Teofan va sfinți o biserică din Botoșani. ”Să împărtășim împreună bucuria acestui eveniment deosebit!”

O biserică din județul Botoșani, închinată Sfintei Cuvioase Teodora de la Sihla, va fi sfințită de Înaltpreasfințitul Mitropolit Teofan.

IPS Teofan va sfinți o biserică din Botoșani. ”Să împărtășim împreună bucuria acestui eveniment deosebit!”

   Foto: timpulcredintei.ro

În data de 24 august 2024, în Parohia Viișoara Mare, comuna Viișoara, Protopopiatul Darabani, va avea loc un eveniment deosebit pentru comunitate și anume sfințirea Bisericii „Sfânta Cuvioasă Teodora de la Sihla”.

Ceremonia specială va fi oficiată de Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Programul slujbelor:

07:30 – Primirea Ierarhului; 

08:00 – Slujba de sfințire a bisericii;

09:00 – Sfânta Liturghie Arhierească.

Credincioșii, atât bărbații cât și femeile, vor putea trece prin Sfântul Altar și să se închine în biserica împodobită cu sfințenie, având binecuvântarea Arhiereului și a preotului paroh Marius Cătălin Condurache.

„Vă așteptăm cu drag să vă alăturați nouă în această zi de sărbătoare și să împărtășim împreună bucuria acestui eveniment deosebit. Suntem deschiși și recunoscători pentru orice formă de sprijin, fie că este vorba de bunuri sau servicii care pot ajuta la buna desfășurare a evenimentului. Vă mulțumim din suflet pentru generozitate și pentru că vă alăturați eforturilor noastre de a face din această zi una memorabilă. Fiecare contribuție ne aduce mai aproape de realizarea acestui eveniment unic din viața parohiei noastre”, a spus preotul paroh Marius Cătălin Condurache, potrivit timpulcredintei.ro.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...