Invitatie in Gradina de Vara - Intrarea este libera!

Invitatie in Gradina de Vara - Intrarea este libera!

   liceenibotosani.blogspot.com

Botosanenii sunt invitati in aceasta seara la Gradina de Vara a Teatrului Mihai Eminescu, unde, pentru prima data dupa 20 de ani se va juca pe scena! Intrarea este libera!

Joi seara, incepand cu ora 21.00, este programat spectacolul "Reteta dragostei", de Sabina Balan, un spectacol in regia lui Lenus Teodora Moraru si Gelu Risca.

Sambata, tot de la ora 21.00, sunteti invitati la "Jocul de-a vacanta", de Mihail Sebastian, regia Lenus Teodora Moraru si Gelu Risca.

Ambele spectacole apartin Atelierului de Teatru al Colegiului National "Mihai Eminescu" Botosani si detin deja un palmares bogat, cu premii la festivaluri locale si nationale.


Gradina de Vara a fost deschisa ultima data in anii 1991-1992, cu ocazia difuzarii unui film, dupa care a fost inchisa, odata cu demararea lucrarilor de reabilitare a cladirii Teatrului.

Nu foarte multe orase se pot lauda ca au un asemenea loc, Teatrul din Botosani fiind unul dintre putinele din tara a carui scena "are doua fete", una inspre interior, cunoscuta scena dinspre sala mare a teatrului, si posibilitatea unor reprezentantii si in partea celalalta, inspre gradina de vara.

In urma cu cativa ani, a existat intentia de a se da spre reabilitare spatiul, insa consilierii locali ai vremii nu au fost de acord, discutia finalizandu-se la nivelul caietului de sarcini. Singura sansa, in prezent, este reabilitarea acestui loc odata cu lucrarile de modernizare a Teatrului.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
85

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
328

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
262

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...