În cinci zile, aproape jumătate din abonamentele la "Mărţişor Dorohoian" au fost vândute

În cinci zile, aproape jumătate din abonamentele la "Mărţişor Dorohoian" au fost vândute


realitateadorohoiana.ro

Deşi preţul biletelor şi abonamentelor este mai mare comparativ cu ediţiile trecute, organizatorii Fstivalului Naţional de Muzică Uşoară "Mărţişor Dorohoian" au vândut în cinci zile aproape jumătate din numărul total de abonamente pentru toate cele trei seri. La acestea se adaugă şi un număr consistent de bilete pentru câte o seară, ceea ce face ca bilanţul să fie mulţumitor. 

Punerea în vânzare a abonamentelor şi biletelor a început de vineri, 18 februarie, şi potrivit reprezentanţilor Casei Municipale de Cultură, până astăzi au fost vândute un număr de 65 de abonamente, ceea ce înseamnă că aproape jumătate din capacitatea Sălii Teatrului rezervată spectatorilor pentru toate cele trei seri, a fost acoperită. Organizatorii spun că au fost solicitări de rezervare venite şi din partea unor persoane din alte judeţe, rude sau prieteni ai concurenţilor.

Organizatorii au achiziţionat şi trofeele ce vor fi date câştigătorilor. Aceste sunt realizate din sticlă şi porţelan şi sunt o reprezentare stilizată a siglei festivalului.

Ediţia din acest an a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară "Mărţişor Dorohoian, se va desfăşura în perioada 4-6 martie la Sala Teatrului, unde pe lângă concurenţi, vor mai evolua interpreţi şi grupuri vocale sau de dans, precum şi Grupul umoristic "Lunaticii". În cele trei seri, vor susţine recitaluri, Luminiţa Anghel, Nicola şi Adrian Enache.
 
Preţul unui bilet pentru o seară este de 30 de lei în timp ce un abonament pentru toate cele trei seri costă 80 de lei.
 

Sursa: realitateadorohoiana.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
37

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
168

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
191

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...