În acest weekend, spectacole pentru copii și adolescenți, la Teatrul „Vasilache”

În acest weekend, spectacole pentru copii și adolescenți, la Teatrul „Vasilache”

În această săptămână, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul la vizionarea a  două spectacole de exceptie, dedicate copiilor și adolescenților.

Este vorba despre spectacolul „Capra cu trei iezi” și „Pupăza din tei”.

Spectacolul  „Capra cu trei iezi” poate fi vizionat, la Teatrul „Vasilache”,  după următorul program:

- joi, 10 iunie şi vineri, 11 iunie 2021, de la ora 18:00

- sâmbătă, 12 iunie  şi duminică, 13 iunie 2021, de la ora 11:00

 Spectacolul „Capra cu trei iezi” este o adaptare după Ion Creangă, dramatizare de Mihai Donţu. Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.

 Din distribuţie fac parte actorii:  Andreea-Elena Popovici, Renata Voloșcu, Marius Rusu, Florin Iftode, Andrei Iurescu, Alin Gheorghiu.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între  3-9 ani, iar prețul unui bilet este de 12 lei.

De asemenea, sâmbătă 12 iunie 2021, ora 18:00, la STUDIOUL DE TEATRU PENTRU TINERET, publicul este invitat la vizionarea spectacolului „Pupăza din tei”,  după Ion Creangă.

Spectacolul este realizat de Ion Sapdaru. Scenografia  este semnată de Cătălin Târziu, coregrafia îi aparţine Victoriei Bucun, coloana sonoră este asigurată de Ion Sapdaru, fragmente muzicale Constantin Lupu.

În distribuția spectacolului îi puteţi vedea pe actorii : Pavel Petraşi, Adelina Cojocariu, Andreea-Elena Popovici, Renata Voloşcu, Andrei Iurescu, Andrei Bordianu şi Cosmin Tanasă.

 „Această piesă este o adaptare după celebrul  roman autobiografic al lui Ion Creangă „Amintiri din copilărie”. Sunt peripeţiile personajului Nică, care are un plan: să fure pupăza din tei şi s-o vândă în iarmaroc. Povestea se axează pe conflictul dintre Nică şi pupăză, povestită şi jucată cu mult umor(Ion Sapdaru, regizor artistic)

Spectacolul se adresează tinerilor, iar prețul unui bilet este de 15 lei

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

 Spectatorul, prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol, acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.



 

 

                               

 

 

Spune-ne opinia ta