În această săptămână, spectacole pentru copii și adolescenți la Teatrul „Vasilache”

În această săptămână, spectacole pentru copii și adolescenți la Teatrul „Vasilache”

În această săptămână, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul la vizionarea a două spectacole dedicate copiilor și adolescenților.

În zilele de joi, 13 mai și vineri 14 mai, de la ora 18:00, iar sâmbătă 15  mai  şi duminică 16 mai 2021, de la ora 11:00, va avea loc  spectacolul  „Ursul păcălit de vulpe”,  după Ion Creangă, recomandat preșcolarilor și școlarilor mici.

Dramatizare  scenică şi adaptare - Valentin Dobrescu, regia îi este atribuită lui Valentin Dobrescu, scenografia lui Mihai Pastramagiu, iar de muzica se ocupă Mihaela-Doina Macovei-Moraru.

 Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Alin Gheorghiu, Florin Iftode, Marius Rusu, Oana Asofiei, Andrei Bordianu, Renata Voloșcu, Pavel Petrași.

„A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă şi simplă  povestea, dar povestită de urmaşul ursului păcălit, are cu totul altă savoare. Veniţi alături de el şi vă veţi distra pe cinste!” (Valentin Dobrescu, regizor artistic)

 Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, prezentat în anul 2012 la Festivalul  Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi “Puck” din Cluj–Napoca a fost distins cu    Premiul pentru mânuire acordat d-nei Aurica Dobrescu pentru personajul „vulpea”.

 Preţul unui bilet de intrare este de 12 lei.

Sâmbătă, 15 mai 2021, cu începere de la ora 18:00 în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” va avea loc spectacolul „Să nu ne răzbunaţi”, dedicat tinerilor şi  prezentat în parteneriat cu SC Televiziunea Locală Telem SRL în cadrul STUDIOULUI DE TEATRU PENTRU TINERET.

În distribuţie: Silvia Răileanu. Regia şi scenografia sunt semnate de Silvia Răileanu şi Mirela Nistor, Voce text:  Cezar Amitroaei, Montaj şi procesare video – Florin Petrosceac.

Preţul unui bilet de intrare este 15 lei.

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 84, dacă rata de incidență în municipiul Botoșani este  sub 1,50 ‰ de locuitori. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!

Spectatorul, prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol, acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Joi va avea loc premierea cadrelor didactice și a partenerilor educaționali implicați în Proiectul Educațional „Examene de nota 10”

astăzi, 14:00
90

Joi, 17 iunie 2021, ora 10:00, în Sala de formare a Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, va avea loc premierea cadrelor didactice, a inspectorilor școlari și a partenerilor educaționa...

Începând de joi, județul Botoșani iese de sub atenționarea meteorologică Cod Galben

astăzi, 12:30
244

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, 16 iunie, o nouă atenționare meteorologică Cod Galben, valabilă pentru 15 județe din România, în intervalul 16 iunie...

O nouă premieră la Teatrul „Vasilache”, în acest weekend

astăzi, 12:00
86

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul la o nouă premieră, care va avea loc în acest sfârșit de săptămână.Este vorba despre spe...