Final de săptămână cu spectacole oferite de actorii Teatrului „Mihai Eminescu”

Final de săptămână cu spectacole oferite de actorii Teatrului „Mihai Eminescu”

Dacă vorbim de weekend, vorbim și de teatru. Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani invită cetățenii, în acest sfârșit de săptămână, la spectacolele „Watch Dogs” și „Casting...Casting...Casting”, după Lucian Băleanu.

Sâmbătă, 12 februarie, de la ora 18:00, se va juca „Watch Dogs”, după Lucian Băleanu.

O întâlnire, o întâmplare, o vorbă spusă de cineva sau o privire aruncată anume spre noi, ne pot determina și modela viața, ne pot direcționa parcursul drumului, numit destin.

Text este adaptat de către Lucian Băleanu, regia artistică este semnată de către Alexandru Vasilachi, iar scenografia de Mihai Pastramagiu.

Din distribuție fac parte Gheorghe Frunză, Răzvan Amitroaiei, Sorin Ciofu și Gina Pătrașcu-Zamfirache.

Duminică, 13 februarie, de la ora 18:00, se joacă „Casting…Casting…Casting” de Lucian Băleanu.

Actorul are această uluitoare capacitate a unui Demiurg de a recrea universul, de a reconfigura datele lumii concrete și, prin aceasta, de a ne transporta pe noi, spectatorii, într-un univers paralel, de cele mai multe ori, dacă nu chiar de fiecare dată, mult mai fascinant decât realitatea imediată

Textul este adaptat tot de Lucian Băleanu, regia artistică și coloana sonoră sunt semnate de Alexandru Vasilachi, coregrafia de Victoria Bucun și scenografia de Mihai Pastramagiu.

Din distribuția spectacolului face parte Mirela Nistor.

Prețul unui bilet întreg este de 30 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari este de 15 lei. Acestea pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, de marți până vineri între orele 08:00 – 21:00, de la Casa Tineretului din Bulevardul „Mihai Eminescu”, de marți până vineri de la ora 12:00 până la ora 16:00, iar sâmbătă și duminică de la ora 16:00 la 18:00.

Biletele mai pot fi cumpărate și on line https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1073

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9581

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1303

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...