Filmul ”Tati part-time”, cu fetița Andrei în rol principal, a ajuns la Botoșani: ”Surpriza a fost totală!” (Foto, Video)

„Tati part-time”, cu Alex Bogdan și Eva Măruță, s-a lansat în cinematografe. Începând de astăzi, filmul rulează și la Cinema Unirea din Botoșani.

Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a făcut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie să aibă grijă, deși nu se pricepe deloc la copii.

Viața lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei "tati part-time".

Irina-Margareta Nistor a văzut filmul „Tati part-time” și a tras primele concluzii: ”Surpriza a fost totală, Eva e minunată. E plină de umor și foarte dezinvoltă. Înjurături n-avem și filmul nu e vulgar. Mi-a plăcut că au funcționat bine și copiii, una dintre fetițe am mai văzut-o, Ilinca o cheamă. Are un rol negativ care pe parcurs se schimbă. Eu cred că filmul vine numai bine după Revelion, e un film pentru părinți și pentru copiii bine crescuți”.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...