Filmul „Barbie”, recomandarea din această săptămână la Cinema „Unirea”

Filmul poate fi vizionat de vineri, 21 iulie, la Cinema „Unirea”. 

Recomandarea din această săptămână la Cinema „Unirea” este mult așteptatul film „Barbie”. Povestea, exact cum o știm din copilărie, îi aduce în prim plan pe Barbie și Ken, dar și pe mulți alții ca ei.

Barbie, în regia Gretei Gerwig, a cărui semnătură o cunoaștem mai ales din peliculele „Lady Bird” și „Fetele doctorului March” spune povestea faimoasei păpuși Barbie (Margot Robbie) și a partenerului său Kent (Ryan Gosling). Ei trăiesc în tărâmul Barbie Land, o lume roz, plină de palmieri, de culori vibrante, dar și multă distracție alături de... celelalte Barbie și ceilalți Kent.

Barbie va putea fi vizionat la Cinema „Unirea” începând cu data de 21 iulie.

Will Ferrell, Kate McKinnon, Ncuti Gatwa, Michael Cera, America Ferrera și cântăreața pop Dua Lipa sunt alte nume mari care s-au alăturat producției hollywoodiene.

Barbie își lasă în urmă cariera de actriță și se duce la Paris, capitala modei pentru a o ajuta pe mătușa ei, care conduce un salon de modă aflat la un pas de faliment. Au doar o singură șansă. Trebuie să organizeze o prezentare de modă, care va încânta pe toată lumea.

Pentru a atinge succesul, Barbie și noii ei prieteni vor să se folosească chiar și de farmecele zânelor, însă în ultimul moment aceste ființe fermecătoare sunt răpite. Barbie și mătușa ei sunt nevoite să se descurce la prezentarea de modă fără ajutorul acestora.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șeful IJJ Botoșani despre jandarmii pe cale de pensionare. „Asta este ceea ce ne dorim” (video)

astăzi, 14:18

Deficitul de personal este resimțit și la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, la fel ca în celelalte structuri MAI, însă nu într-un procent semnific...

Mesaj către diriginții elevilor și rolul pe care îl au în parcursul educațional. Bogdan Suruciuc: „Sunt situații de excepție în care consilierea nu are loc” (video)

astăzi, 13:08

În cadrul ședinței cu directorii și directorii adjuncți, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, le-a transmis colegilor s...

Ponturi de la doi elevi din Botoșani pentru tinerii care vor să devină jandarmi. „Îi sfătuiesc să acorde o atenție sporită pregătirii fizice” (foto, video)

astăzi, 12:50

Până pe data de 6 octombrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) din Botoşani desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituțiile de &ici...