Fiica lui Hagi, desemnată Cea mai bună actriţă la Actors Awards! VIDEO

Fiica lui Hagi, desemnată Cea mai bună actriţă la Actors Awards! VIDEO

Kira Hagi, fiica "Regelui" Gheorghe Hagi, a fost desemnată Cea mai bună actriţă la Actors Awards, o competiţie internaţională care recompensează actorii de pretutindeni.

Competiţia Actors Awards oferă recunoaştere în fiecare lună actorilor de pe plan internaţional, care joacă în filme de lung metraj şi de scurt metraj, în producţii independente sau în seriale TV şi online, scrie Adevarul.

Kira, o tânără aspirantă la Hollywood, a fost remarcată pentru rolul din producţia americană „Fragile“. Ea a fost răsplătită cu titlul de „Cea mai bună actriţă“ pe decembrie 2017 la Actors Awards, o competiţie ce o poate propulsa în atenţia producătorilor.

„Suntem încântaţi să anunţăm finaliştii lunii decembrie 2017“, a comunicat Actors Awards la 9 ianuarie. Aceştia sunt: Ashley Tabatabai - Falsified (Marea Britanie), Noah Howald - About Patience (Switzerland), Kira Hagi - Fragile (SUA), Brian Quintero - Narcissistic (Canada), Carlos Antonio Leon - Ann (SUA), Bryan Larkin - Dead End (Hong Kong, Marea Britanie). 

"Foarte interesantă prestaţia acestei tinere şi talentate actriţe. Kira a oferit o performanţă extraordinară într-un provocator spectacol one-man show. A fost o plăcere să o urmăresc. Felicitări!", a transmis Jean Vincentelli, actorul francez care este preşedintele juriului Actors Awards.  

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...