Fiica lui Gică Hagi, marcată de rolul dintr-un film despre Experimentul Pitești: “Simt că am crescut brusc cu 20 de ani”

Fiica lui Gică Hagi, marcată de rolul dintr-un film despre Experimentul Pitești: “Simt că am crescut brusc cu 20 de ani”

Fiica lui Gică Hagi, Kira, a fost aleasă pentru a juca în filmul "Între chin şi Amin", bazat pe dramele deținuților de la Pitești. Tânăra a povestit ce impact a avut asupra ei această experiență.

Fiica lui Gică Hagi nu a urmat o carieră în sport, asemeni tatălui și fratelui ei, dar a absolvit New York Film Academy, una dintre cele mai prestigioase școli de film din lume. Prin talent și multă muncă, Kira a reușit să se facă remarcată în lumea cinematografiei atât în România, cât și dincolo de meleagurile natale, în America, acolo unde a plecat în 2014.

Tânăra a scris pe pagina ei oficială de pe o rețea de socializare despre rolul pe care l-a primit în pelicula “Între chin şi Amin”, povestind cum a marcat-o această experiență.

“Am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect datorită căruia simt că am crescut brusc cu 20 de ani. Este vorba despre un film care are ca temă Experimentul de la Piteşti, unde s-au întâmplat lucruri atât de cumplite. Abia acum am înţeles dimensiunea acelei tragedii. Nu sunt eu foarte verbală, dar aş vrea să le mulţumesc aici regizorului, Toma Enache, şi soţiei sale, producător şi scenarist, Cătălina Enache, actorilor şi echipei care m-au făcut să mă simt pe platouri ca într-o familie”, a scris fiica lui Gică Hagi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
622

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
136

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
85

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...