Festival-concurs de muzică ușoară la Botoșani. Invitat special la „Voci de primăvară” este Monica Anghel

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) din Botoșani, instituție publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, organizează Festivalul-Concurs International de Muzică Ușoară Românească „VOCI DE PRIMĂVARĂ”.

Festivalul se află la ediția a II-a și se va desfășura în zilele de 19 și 20 martie 2022 la Cinema Unirea - Pietonalul Unirii din Municipiul Botoșani.

Festivalul - Concurs Internațional de Muzică Ușoară Românească ,,VOCI DE PRIMĂVARĂ” are drept scop promovarea muzicii ușoare românești, afirmarea și lansarea tinerelor voci, stimularea de noi talente interpretative - în vederea promovării lor în elita muzicii ușoare românești și internaționale.

Juriul va avea în componența sa profesori botoșăneni și o personalitate marcantă a muzicii ușoare românești şi internaționale, astfel încât președintele juriului va fi Monica Anghel, binecunoscuta și îndrăgita interpretă de muzică ușoară, care se bucură de o carieră muzicală excepțională.

Programul festivalului:

•             Sâmbătă, 19 martie 2022, ora 12:00  -  concursul

•             Duminică, 20 martie 2022, ora 16:00 – Gala Laureaţilor - precedată de recitalul Oanei Tăbultoc şi urmată de recitalul extraordinar susţinut de Monica Anghel.

Intrarea în sala de spectacol este liberă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Bugetul local al municipiului Botoșani a fost modificat, de unde se iau bani și ce instituții primesc majorări! (foto)

Tuesday, 1 October 2024

În ședința ordinară de luni, 30 septembrie, consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului local al municipiului, a bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integ...

Gata concursul pentru postul de manager la „Mavromati”: Corneliu Prepeliță, director cu acte în regulă!

Tuesday, 1 October 2024

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al unității sanitare. Luni la amiaz...

Școlile din Botoșani unde elevii se vor întoarce mai repede în bănci, după renovare. „Nu mai pot invoca acest argument folosit și ca o scuză” (video)

Tuesday, 1 October 2024

În ședința ordinară aferentă lunii septembrie, Eugen Țurcanu, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, i-a solicitat primarului Cosmin Andrei...